Αννίτα Χάρηκα στα Εξάρχεια: Cookoomela και ξερό ψωμί

Η Αννίτα Σπιθάκη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και ένα χαμόγελο που πάντα λάμπει, ταξιδεύει το FollowGeorge.gr και τους αναγνώστες του μέσα από το κανάλι της στο Youtube σε νέους προορισμούς κάθε μήνα. Αυτή την εβδομάδα τριγυρνάει στα Εξάρχεια και μας κολάζει τρώγοντας στο Cookoomela και στο Keenkies.

Το Φιλέρι στο Χαλάνδρι μας ταξιδεύει στην ελληνική γαστρονομία για άλλη μια χρονιά

Ζουμερή σπαλομπριζόλα, καραμανλίδικο λουκάνικο Δράμας, παϊδάκια προβατίνας παρακαλώ, κοντοσούβλια από χοιρινό και κοτόπουλο, φιλετάκια από χοιρινό ψαρονέφρι, ραβιόλια του ονείρου, παπαρδέλες με τυρί και μπέικον, δροσερές σαλάτες, φέτα σε φύλλο με μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης και αρκετές ακόμα λιχουδιές μαγειρεύονται, ψήνονται, κόβονται και σερβίρονται καθημερινά σε ένα μαγαζί που έχει διακριτή θέση στην εν Αθήναις εστίαση, από το 2004.

Messinian Travellers: Οδοιπορικό στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Οι Messinian Travellers μάς ταξιδεύουν κάθε μήνα και σε νέο προορισμό μέσα από τα οδοιπορικά τους. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνων, ο Αργύρης και η Ελευθερία γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα κρυμμένα μονοπάτια της Πελοποννήσου.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Pancake σπανάκι με κρέμα φέτας και ψημένα τοματίνια

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένης Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μαζί με την pastry σεφ και αρτοποιό Ιωάννα Κοτσιά, μάς δείχνουν πώς να φτιάξουμε pancake σπανάκι με κρέμα φέτας και ψημένα τοματίνια.

Αννίτα Χάρηκα: Τα burger όλου του κόσμου στο Μοναστηράκι

Η Αννίτα Σπιθάκη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και ένα χαμόγελο που πάντα λάμπει, ταξιδεύει το FollowGeorge.gr και τους αναγνώστες του μέσα από το κανάλι της στο Youtube σε νέους προορισμούς κάθε μήνα. Αυτή την εβδομάδα η Αννίτα δοκιμάζει τα burger όλου του κόσμου στο Μοναστηράκι.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Γιαουρτόγλυκο τζιζκέικ με μπισκότα κανέλας

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένης Κουμαντάνου, με 16 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μαζί με την pastry σεφ και αρτοποιό Ιωάννα Κοτσιά, μάς δείχνουν πώς να φτιάξουμε γιαουρτόγλυκο τζιζκέικ με μπισκότα κανέλας.

Πάμε Ά(ν)τα: Η χριστουγεννιάτικη ατμοσφαιρικότητα κρύβεται στα στενά της Αθήνας

Τα Χριστούγεννα έχουν μπουκάρει φουριόζικα στους δρόμους του κόσμου – και της Αθήνας βεβαίως βεβαίως. Και ακριβώς για αυτό το λόγο, κάνοντας ένα break από τις νοητές συνδέσεις ανάμεσα στις πόλεις, αποφασίζω να σας εκθειάσω (για άλλη μια φορά, ας μην κρυβόμαστε) την αγαπημένη μου Αθήνα, όταν ντύνεται τα γιορτινά της.

Ο Δημήτρης Λιόλιος ζει ένα διαρκές μαγικά μοναχικό ταξίδι #challenge_valitsa

Ένας αυθεντικός ροκάς, με θητεία στις μουσικές σκηνές, την δισκογραφία και την τραγουδοποιία, αγαπά περισσότερο από την μουσική, την ίδια την ζωή και τους ανθρώπους. Καλλιτέχνης με όλη την σημασία της λέξης, φίλος με όλη την σημασία της λέξης, συνεργάτης με όλη την σημασία της λέξης.

Αννίτα Χάρηκα στο Κουκάκι: Μια γειτονιά που μυρίζει αγάπη

Η Αννίτα Σπιθάκη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και ένα χαμόγελο που πάντα λάμπει, ταξιδεύει το FollowGeorge.gr και τους αναγνώστες του μέσα από το κανάλι της στο Youtube σε νέους προορισμούς κάθε μήνα. Αυτή την εβδομάδα η Αννίτα μάς ξεναγεί στο Κουκάκι, μια γειτονιά που μυρίζει αγάπη.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Mille-feuille κεράσι με melenda και αρώνια

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Ο καλεσμένος τους, σεφ Δημήτρης Σκαφιδάκης, με 15 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε Mille-feuille κεράσι με melenda και αρώνια.

Messinian Travellers: Οδοιπορικό στην Αμπελιώνα Μεσσηνίας

Οι Messinian Travellers μάς ταξιδεύουν κάθε μήνα και σε νέο προορισμό μέσα από τα οδοιπορικά τους. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνων, ο Αργύρης και η Ελευθερία γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα κρυμμένα μονοπάτια της Πελοποννήσου.

Η Ελένη Καστάνη θα μπορούσε άνετα να πιλοτάρει αεροπλάνο #challenge_valitsa

Η διακριτή φωνή της, το γλυκό της πρόσωπο, το χαρακτηριστικό της σουλούπι, αλλά κυρίως η σκληρή δουλειά και το ταλέντο της, την έχουν αναδείξει σε μια από τις κορυφαίες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της. Η συμμετοχή της σε ταινίες, σειρές και παραστάσεις μας έχει μείνει αξέχαστη, αλλά η Ελένη Καστάνη-όπως, επίσης, έχει καλλιτεχνικά αποδείξει-αποδίδει εξίσου καλά και δραματικούς ρόλους.

Δυο προτάσεις για έμπειρους backpackers στα Ζαγοροχώρια! #backpackers_notes

Η Ευριδίκη Ματσούδη και οι travellernotesgr.com μάς ταξιδεύουν κάθε μήνα με ένα σακίδιο στην πλάτη μέσα από τη στήλη #backpackers_notes. Αυτόν τον μήνα ετοιμαζόμαστε για απόδραση στα Ζαγοροχώρια!

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Αλμυρό κιουνεφέ

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Ο καλεσμένος τους, σεφ Στέλιος Δουχάνης, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε αλμυρό κιουνεφέ.

Messinian Travellers: Οδοιπορικό στην Άρνα Λακωνίας και τη γιορτή κάστανου

Οι Messinian Travellers μάς ταξιδεύουν κάθε μήνα και σε νέο προορισμό μέσα από τα οδοιπορικά τους. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνων, ο Αργύρης και η Ελευθερία γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα κρυμμένα μονοπάτια της Πελοποννήσου.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Τριβελάκι οξυμελένιο τσιπουράτο με ελιές Χαλκιδικής

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Ψυχάρη, με 18 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε τριβελάκι οξυμελένιο τσιπουράτο με ελιές Χαλκιδικής.

Αννίτα Χάρηκα: Tαξίδι στις κουζίνες όλου του κόσμου μέσα από το Vegan Life Festival

Η Αννίτα Σπιθάκη, με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και ένα χαμόγελο που πάντα λάμπει, ταξιδεύει το FollowGeorge.gr και τους αναγνώστες του μέσα από το κανάλι της στο Youtube σε νέους προορισμούς κάθε μήνα. Αυτή την εβδομάδα η Αννίτα μάς ταξίδεψε γαστρονομικά στις κουζίνες όλου του κόσμου μέσα από το Vegal Life Festival που πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας: Σαλάτα με τριβέλι γλυκόξινο

Το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας της Sigma Media Group ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάζει εκλεκτά προϊόντα και συνταγές από κορυφαίους σεφ. Η καλεσμένη τους, σεφ Ελένη Ψυχάρη, με 18 χρόνια εμπειρίας και διακρίσεων, μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε σαλάτα με τριβέλι γλυκόξινο.

Πάμε Ά(ν)τα: Ρόδα είναι και γυρίζει

Ο Σεπτέμβρης με βρήκε στην Αθήνα με νοσταλγική διάθεση. Κάτι οι βροχούλες, κάτι που ο μήνας σηματοδοτεί ούτως ή άλλως νέα ξεκινήματα, κάτι που οι σχολικές χρονιές μάς καθορίζουν ακόμη – έχουμε, δεν έχουμε παιδιά, είμαστε δεν είμαστε παιδιά.